1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
[​IMG]

Wir haben einen GT500 Server mit der neuen Strecke Zandvoort am laufen. Das hotlapping kann beginnen. Der Server is mit 10 min Practice und 10 Runden Rennen eingestellt.

Free for all vom 13.08. bis 20.08. jeden Abend ab 19 Uhr kann man sich auf dem Server treffen und gemeinsam fahren. Wir freuen uns über jeden der mitfährt und laden Euch zu uns in den TS ein.


We have a GT500 server running the new Zandvoort route. The hotlapping can begin. The server is set with 10 min practice and 10 lap races.

Free for all from 13.08. until 20.08. Every evening from 7 pm you can meet on the server and drive together.

Livetiming
[​IMG]

  • Wann: 18:30 Uhr
  • Wo: P1-Gaming Fun Race
  • Wer: Free for all
  • Strecke: Imola
  • Autos: Ferrari & Ford GTE
  • Qali: 19:00 Uhr - 10 Min
  • Race 1: 19:10 Uhr - 20 Min
  • Race 2: 19:30 Uhr - 20 Min
[​IMG]

Date: 9th Spetember 2017
Track: Spa-Francorchamps
Server Qualifying:
10:45 UTC/GMT - 1hour
Warm-Up: 11:45 UTC/GMT - 15min
Race Start: 12:00 UTC/GMT - 12 hours
Race Finish: 24:00 UTC/GMT
Time scale: 1x
Server time at race start: 13:00
Server time at race finish: 01:00
Weather:
Real time with 100% chance of rain
Deadline for skin submission: 2017-09-01

Downloads: via Workshop (P1 24h Series, you need to be a friend of p1-gaming e.V. to be able to see the workshop item) or here for non steam



Servername: P1 12h Spa 9.9.17
Teamspeak information (click)
Password: TBD

Weatherstation


Replay
Results

Deadline for skin submission: 2017-09-01

Skin information

[​IMG]

Date: 10th June 2017
Track: Suzuka
Server Qualifying:
10:45 UTC/GMT - 1hour
Warm-Up: 11:45 UTC/GMT - 15min
Race Start: 12:00 UTC/GMT - 8 hours
Race Finish: 20:00 UTC/GMT
Time scale: 1x
Server time at race start: 13:00
Server time at race finish: 21:00
Weather:
Real time with 100% chance of rain...
[​IMG]

Date: 5th February 2017
Track: Sao Paulo
18:30 Uhr/CET - 18:45 Uhr/CET: Joinphase
18:45 Uhr/CET - 19:00 Uhr/CET: Driverbriefing
19:00 Uhr/CET - 19:15 Uhr/CET: Qualy
19:15 Uhr/CET - 19:25 Uhr/CET: Warmup
19:25 Uhr/CET - 19:40 Uhr/CET: Sprint Race
19:40 Uhr/CET - 19:50 Uhr/CET: Warmup
19:40 Uhr/CET - 20:40 Uhr/CET: Main Race


Downloads: via... First Race P1GT Series 2017...